3 - Záznamy o zpracování osobních údajů dle GDPR

Pro vyhledávání textu na stránce využijte klávesovou zkratku CTRL+F

Vlastní

  • Záznamy o zpracování osobních údajů dle GDPR (PDF, 890.2 kB)
  • Záznamy o zpracování osobních údajů dle GDPR (DOCX, 68.9 kB)

Autor Ing. Růžena Klímová

25.4.2018 23:00

Ing. Růžena Klímová
Přinášíme Vám třetí díl ze seriálu VZOROVÝCH MATERIÁLŮ k problematice GDPR ve Wordu pro Vaše použití od tří autorů, které revidoval JUDr. Josef Nejedlý (ÚOOÚ – Úřad pro ochranu osobních údajů).
Materiály jsou „napojeny odkazem“ na naše zákony a Nařízení GDPR. Stačí jednoduše prokliknout a máte text právního předpisu k dispozici.
Třetí díl je od paní Renky Klímové a nese název Záznamy o zpracování osobních údajů dle GDPR. V článku je 11 vzorů záznamů o zpracování osobních údajů

Petra

PLATÍ pro rok 2018

MIMOŘÁDNĚ –

Členové VIP ZDARMA

Ostatní si materiály mohou koupit – ZDE.


Vzorové materiály zahrnují:

  1. Růžena Klímová – mzdová problematika
    1. Vnitřní předpis (pokyn) stanovující povinnosti zaměstnavatele o účelu a zpracování osobních údajů a právech subjektu údajů – zveřejnění na Účetním Portále 23. 4. 2018
    2. Záznam o instruktáži – zpracování osobních údajů zaměstnance – zveřejnění na Účetním Portále 24. 4. 2018
    3. Záznam o zpracování osobních údajů podle GDPR – zveřejnění na Účetním Portále 25. 4. 2018
    4. Souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání – zveřejnění na Účetním Portále 26. 4. 2018
    5. Souhlas se zpracováním osobních údajů zaměstnance – zveřejnění na Účetním Portále 27. 4. 2018
    6. Řešení neoprávněných požadavků subjektu a princip proporcionality - zveřejnění na Účetním Portále 30. 4. 2018
    7. Osobní údaje pro provádění nemocenského pojištění v souvislosti s GDPR – zveřejnění na Účetním Portále 2. 5. 2018
    8. Pověřenec pro ochranu osobních údajů - zveřejnění na Účetním Portále 3. 5. 2018
    9. Pověřenec pro ochranu osobních údajů – jmenování – zveřejnění na Účetním Portále 4. 5. 2018
    10. Archivační lhůty – zveřejnění na Účetním Portále 7. 5. 2018
    11. Osobní spis obecně – zveřejnění na Účetním Portále 9. 5. 2018
  2. Martin Zachar – obecná problematika
    1. Zásady informační bezpečnosti ORGANIZACE (účetní jednotky) – zveřejnění na Účetním Portále 10. 5. 2018
    2. GDPR – informační checklist – zveřejnění na Účetním Portále 11. 5. 2018
  3. Pěva Čouková – dopis obchodním klientům
    1. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro obchodní partnery – zveřejnění na Účetním Portále 14. 5. 2018

 


 

Záznamy o činnostech zpracování jsou záznamy, kterou budou správci osobních údajů podle GDPR povinni vést o jejich zpracování a na žádost je zpřístupnit dozorovému orgánu, kterým je Úřad na ochranu osobních údajů. Jsou jakousi náhradou za oznamovací povinnost, která byla Obecným nařízením zrušena.

Vést záznamy o činnostech zpracování se netýká správců zaměstnávajících méně než 250 osob, ledaže zpracování, které provádí, pravděpodobně představuje riziko pro práva a svobody subjektů údajů, zpracování není příležitostné, nebo zahrnuje zpracování zvláštních kategorií údajů nebo osobních údajů týkajících se rozsudků v trestních věcech.

...

 

Ing. Růžena Klímová 

duben 2018

Vidíte nyní zkrácený text článku, pro zobrazení plné verze si objednejte placenou registraci.

čekejte prosím ...
Hodnocení: 0.0/5 (0 hlasů)

Komentáře

Přidat komentář můžete pouze jako registrovaný.

Převodový můstek Rekodifikace

Všeobecné podmínky Účetního Portálu | Informace ke zpracování osobních údajů GDPR | Kodex Účetního Portálu ke zpracování osobních údajů GDPR | Přidat do oblíbených

Přihlášení

Vyplňte e-mail a heslo, potvrďte kliknutím na tlačítko Přihlásit.

E-mail :
Heslo :
 

Zapomenuté heslo | Nová registrace | Bezplatná registrace