Komentář k majetkovým daním a dani silniční s příklady 2019

13 - GDPR – Implementační checklist

Pro vyhledávání textu na stránce využijte klávesovou zkratku CTRL+F

Vlastní

  • GDPR – Implementační checklist (DOCX, 44.2 kB)
  • GDPR – Implementační checklist (PDF, 424.9 kB)

Autor Mgr. Matej Zachar

11.5.2018 09:00

Mgr. Matej Zachar
Přinášíme Vám třináctý díl ze seriálu VZOROVÝCH MATERIÁLŮ k problematice GDPR ve Wordu pro Vaše použití od tří autorů, které revidoval JUDr. Josef Nejedlý (ÚOOÚ – Úřad pro ochranu osobních údajů).
Materiály jsou „napojeny odkazem“ na naše zákony a Nařízení GDPR. Stačí jednoduše prokliknout a máte text právního předpisu k dispozici.
Třináctý materiál je od pana Mateje Zachara a nese název GDPR – Implementační checklist.

Katka

PLATÍ pro rok 2018

MIMOŘÁDNĚ –

Členové VIP ZDARMA

Ostatní si materiály mohou koupit – ZDE.


Vzorové materiály zahrnují:

  1. Růžena Klímová – mzdová problematika
    1. Vnitřní předpis (pokyn) stanovující povinnosti zaměstnavatele o účelu a zpracování osobních údajů a právech subjektu údajů – zveřejnění na Účetním Portále 23. 4. 2018
    2. Záznam o instruktáži – zpracování osobních údajů zaměstnance – zveřejnění na Účetním Portále 24. 4. 2018
    3. Záznam o zpracování osobních údajů podle GDPR – zveřejnění na Účetním Portále 25. 4. 2018
    4. Souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání – zveřejnění na Účetním Portále 26. 4. 2018
    5. Souhlas se zpracováním osobních údajů zaměstnance – zveřejnění na Účetním Portále 27. 4. 2018
    6. Řešení neoprávněných požadavků subjektu a princip proporcionality - zveřejnění na Účetním Portále 30. 4. 2018
    7. Osobní údaje pro provádění nemocenského pojištění v souvislosti s GDPR – zveřejnění na Účetním Portále 2. 5. 2018
    8. Pověřenec pro ochranu osobních údajů - zveřejnění na Účetním Portále 3. 5. 2018
    9. Pověřenec pro ochranu osobních údajů – jmenování – zveřejnění na Účetním Portále 4. 5. 2018
    10. Archivační lhůty – zveřejnění na Účetním Portále 7. 5. 2018
    11. Osobní spis obecně – zveřejnění na Účetním Portále 9. 5. 2018
  2. Martin Zachar – obecná problematika
    1. Zásady informační bezpečnosti ORGANIZACE (účetní jednotky) – zveřejnění na Účetním Portále 10. 5. 2018
    2. GDPR – informační checklist – zveřejnění na Účetním Portále 11. 5. 2018
  3. Pěva Čouková – dopis obchodním klientům
    1. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro obchodní partnery – zveřejnění na Účetním Portále 14. 5. 2018

  1. Datový audit
  • Sepsány všechny kategorie osobních dat v organizaci
    • Identifikováni vlastníci
    • Všechna osobní data nalezena v systémech i fyzicky
    • Údaje rozděleny na osobní údaje a citlivé osobní údaje
  • Identifikovány účely sběru a zpracování kategorií osobních údajů

...

 

Mgr. Matej Zachar                                         

Revidoval JUDr. Josef Nejedlý

květen 2018

 

 

Vidíte nyní zkrácený text článku, pro zobrazení plné verze si objednejte placenou registraci.

čekejte prosím ...
Hodnocení: 0.0/5 (0 hlasů)

Komentáře

Přidat komentář můžete pouze jako registrovaný.
Dnes je So 19. 1. 2019, svátek má Doubravka
Diskuze

Zdanění licenčních poplatků

13.1.2019 15:43

Vážená paní Ivo, předpokládám, že subjekt v ČR je daňovým rezidentem ČR - to je klíčová skutečnost pro správné posouzení zdaňování příjmu … více

Přenesená daňová povinnost

10.1.2019 11:40

pokud je dodavatel i odběratel plátce DPH, použije se režim PDP podle §92e ZDPH, plátce, který následně dodává stavební práce občanovi, na tomto … více

Jak stornovat souhrnné hlášení?

8.1.2019 15:12

Podle mého stornovat nelze, můžete podat následné, kde budou uvedeny správné údaje. více

GDPR

 

 

Převodový můstek

Rekodifikace

Články ZDARMA

 

danovy specialista

danovy specialista

Autorský tým

Naši partneři

Časopis účetnictví

Anketa

Líbí se Vám vzhled nového PORTÁLU?

Odreagujte se <<

Jak se rychle uvolnit

Jak se rychle uvolnit

Klid si nemůžete koupit, i přestože se na trhu nabízí spousta preparátů, které vám slibují jeho dosažení. Je to schopnost, kterou v základu máme všichni. Ne každý ji však umí používat. Pokud nám má účinně pomáhat, je třeba ji rozvíjet a trénovat. Začtěte se do tipů paní Radky Loji a uvolněte se. Katka více informací

Přečtěte si zajímavý článek od Neuvoo.cz, nového vyhledávače volných pracovních míst

Přečtěte si zajímavý článek od Neuvoo.cz, nového vyhledávače volných pracovních míst

Neuvoo je vyhledávač pracovních příležitostí, který shromažďuje všechny pracovní nabídky dostupné na internetu. Funguje podobně jako Google, jen pro pracovní nabídky. V současné době mají na stránkách okolo 400 000 volných pozic. Neuvoo funguje ve více než 60 zemích světa a z české stránky se návštěvník jednoduše dostane na ty ostatní. Během chvilky si tak můžete najít práci v Británii, Kanadě, jižní Americe nebo třeba na Novém Zélandu. více informací

Našimi klienty jsou

Všeobecné podmínky Účetního Portálu | Informace ke zpracování osobních údajů GDPR | Kodex Účetního Portálu ke zpracování osobních údajů GDPR | Přidat do oblíbených

Přihlášení

Vyplňte e-mail a heslo, potvrďte kliknutím na tlačítko Přihlásit.

E-mail :
Heslo :
 

Zapomenuté heslo | Nová registrace | Bezplatná registrace